Η ζάχαρη είναι η φυσική γλυκαντική ουσία που παράγεται από την επεξεργασία φυσικών προϊόντων, όπως είναι το ζαχαροκάλαμο, το ζαχαρότευτλο κλπ.
Κυκλοφορεί σε πολλές μορφές στη κατανάλωση όπως: Άσπρη (η πλέον επεξεργασμένη μορφή για χρήση στη μαγειρική, ζαχαροπλαστική, επεξεργασία τροφίμων κλπ) Ξανθιά (έχει υποστεί λιγότερη επεξεργασία και περιέχει ίχνη από ανόργανα στοιχεία π.χ. κάλιο, ασβέστιο, νάτριο, σίδηρο, μαγνήσιο, φώσφορο) Mαύρη με τα ίδια χαρακτηριστικά με την ξανθιά ζάχαρη, απλώς έχει λίγο περισσότερη μελάσα, γεγονός που της προσδίδει μια κολλώδη υφή.
Άλλες μορφές: μελάσα, Σιρόπι καλαμποκιού, Σιρόπι καλαμποκιού υψηλό σε φρουκτόζη,Φρουκτόζη κ.λ.π.
Εμείς φροντίζουμε να σας προμηθεύουμε με την καλύτερη ποιότητα από τους κορυφαίους παγκοσμίως παραγωγούς, κυρίως σε χάρτινες συσκευασίες των 25 και 1 κιλού.

ΖΑΧΑΡΗ 25 KG
Αποθήκευση: Διατηρείται σε δροσερό, σκιερό μέρος σε θερμοκρασία δωματίου.
Προέλευση: EU (Λευκή)
Συσκ/Σακκί: 25kg
Κιβώτια/παλέτα: 40 Σακία χ 25kg = 1.000kg
ΖΑΧΑΡΗ 1KG
Αποθήκευση: Διατηρείται σε δροσερό, σκιερό μέρος σε θερμοκρασία δωματίου.
Προέλευση: EU (Λευκή)
Συσκ.: Χάρτινη συσκευασια 1kg
Κιβ./Τεμ.: 10 χ 1kg (Συνολικό βάρος ανά κιβώτιο 10kg)
Κιβώτια/παλέτα: 100 κιβώτια χ 10kg = 1.000kg